Maite ne zna text xD
+3
<3Mica...xD<3
Jec@ RBD
Neven@
7 posters
Strana 1 od 1
Maite ne zna text xD
na koliko je koncerata bila ni ne cudi me.......evo gledam video, za sada je 2 puta pogresila :
Poslednji izmenio Neven@ dana Ned Feb 22, 2009 8:38 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Re: Maite ne zna text xD
Jooj kako su Any i Dul ovde lepe....a za Maite mi je bas drago sto je pogresila.....
Jec@ RBD- Broj poruka : 1226
Datum upisa : 06.02.2009
Godina : 32
auuuu...meni bi bio blam
<3Mica...xD<3- Broj poruka : 327
Datum upisa : 07.02.2009
Godina : 29
a ne ulazi mi u glavu,ta pesma je od pre 3 godine,a ona ne zna text!koliko puta su je pevali,jbt ja znam text a ona ne zna!mozda se zbunila il joj je stao mozak...ne verujem da ne zna!
<3Mica...xD<3- Broj poruka : 327
Datum upisa : 07.02.2009
upravu si.<3Mica...xD<3 ::a ne ulazi mi u glavu,ta pesma je od pre 3 godine,a ona ne zna text!koliko puta su je pevali,jbt ja znam text a ona ne zna!mozda se zbunila il joj je stao mozak...ne verujem da ne zna!
pesmu su pevali 100 puta
Marko- Broj poruka : 32
Datum upisa : 21.02.2009
Marko ::upravu si.<3Mica...xD<3 ::a ne ulazi mi u glavu,ta pesma je od pre 3 godine,a ona ne zna text!koliko puta su je pevali,jbt ja znam text a ona ne zna!mozda se zbunila il joj je stao mozak...ne verujem da ne zna!
pesmu su pevali 100 puta
Sanja- Broj poruka : 28
Datum upisa : 21.02.2009
Sanja ::Marko ::upravu si.<3Mica...xD<3 ::a ne ulazi mi u glavu,ta pesma je od pre 3 godine,a ona ne zna text!koliko puta su je pevali,jbt ja znam text a ona ne zna!mozda se zbunila il joj je stao mozak...ne verujem da ne zna!
pesmu su pevali 100 puta
Love RBD- Broj poruka : 23
Datum upisa : 22.02.2009
Love RBD ::Sanja ::Marko ::upravu si.<3Mica...xD<3 ::a ne ulazi mi u glavu,ta pesma je od pre 3 godine,a ona ne zna text!koliko puta su je pevali,jbt ja znam text a ona ne zna!mozda se zbunila il joj je stao mozak...ne verujem da ne zna!
pesmu su pevali 100 puta
Jec@ RBD- Broj poruka : 1226
Datum upisa : 06.02.2009
Godina : 32
pa dobro mozda nekad pogrese ae sad.......................ko da je strasno.....................Jec@ RBD ::Love RBD ::Sanja ::Marko ::upravu si.<3Mica...xD<3 ::a ne ulazi mi u glavu,ta pesma je od pre 3 godine,a ona ne zna text!koliko puta su je pevali,jbt ja znam text a ona ne zna!mozda se zbunila il joj je stao mozak...ne verujem da ne zna!
pesmu su pevali 100 puta
Dulce Maja- Broj poruka : 384
Datum upisa : 09.02.2009
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu